ADAPTAČNÍ POBYT ŽÁKŮ - KARLOV

Adaptační pobyt žáků 6. ročníku

Adaptační pobyt se konal v Karlově pod Pradědem v krásném kraji Jeseníků. To nás inspirovalo k řadě aktivit strávených v přírodě. Stezka odvahy, turistická vycházka po okolí Malé Morávky a Karlova, míčové hry, činnosti, při kterých se děti mohly lépe poznat a vytvořit zdravé klima v nových třídních kolektivech. Poznaly se děti navzájem, ale také učitelé poznali své nové žáky. Tím jsme naplnili společný cíl adaptačního pobytu.

  • „Bylo tam krásné prostředí, poznala jsem nové kamarády.“ (Zbořilová L., VI. A)
  • „Adaptační pobyt se mi líbil, bavily mě hry, ale nejvíce se mi líbila stezka odvahy. Více jsem se seznámila s novými kamarády.“ (Vondrová L., VI. A)
  • „Na adaptačním pobytu se mi líbily aktivity a společenské hry. Šli jsme také krásnou pěší túru, která vedla lesem. Na hotelu nám také výborně vařili.“ (Pavlík M., VI. B)
  • „Na adaptačním pobytu se mi nejvíce líbilo prostředí kolem hotelu – lesy, tráva, stromy, rostliny a všechna ta příroda kolem nás. Hodně aktivit bylo venku v hezkém lesíku, kde byla i super stezka odvahy.“ (Mikulová A., VI. B)
  • „Na adapťáku se mi líbila stezka odvahy a malování erbu. Super byla taky vycházka. No, všechno tam bylo super, takže adapťáku dávám „like“. Hlavní slova: sranda, seznámení, boží.“ (Gomolová Z., VI. B)
  • „Adapťák byl asi nejlepší seznamovačka. Šli jsme se ubytovat, ty pokoje prostě boží. Pak jsme šli na tu nejdelší cestu, Tonda už umíral. Večer jsme se vydali na stezku odvahy, prostě bomba. Všechno bylo nejlepší.“ (Bandy I., VI. C)
  • „Adapťák byl bez chyby, nejvíc se mi líbila stezka odvahy. Hodně jsem poznal nové lidi. A od teď nesnáším kopce. Pokoje byly super a aktivity taky. Za mě 10/10.“ (Skalka A., VI. C)
  • „Na adapťáku bylo super! Hráli jsme zábavné hry a vůbec nebyl čas se nudit. Poznala jsem se se spolužákama i s učitelkama. Nejvíce mě bavila procházka, stezka odvahy. Chtěla bych tam jet znovu.“ (Světláková M., VI. C)

Category: Akce, Novinky

Ing. Vladislava Rubíčková