Informace k volbám prosinec 2020

Vážení zákonní zástupci, milí rodiče.

V říjnu tohoto roku skončilo tříleté funkční období stávající školské radě. Tedy – skončilo by, nebýt nouzového stavu. Kvůli němu bylo funkční období o tři měsíce prodlouženo, ale i ty tři měsíce budou brzy pryč. Proto se rozběhly volby členů na nové tříleté období.

 

Zřizovatel nominoval do školské rady pana Vladimíra Jedličku a ing. Jana Mecu.

Další dva členové zastupují pedagogické pracovníky školy, jejich volba je již připravena a proběhne v příštím týdnu.

 

Největším problémem je realizovat volbu z řad zákonných zástupců, neboť přístup do školy a samotné volby jsou díky protiepidemickým opatřením velmi komplikované.

 

Všichni jste byli prostřednictvím třídních učitelů osloveni, zdali se nechcete do práce školské rady zapojit. Z tohoto jednání vzešli kandidáti, jejichž jména obdržíte (stejně jako základní informace o nich). Maximálně u dvou z nich označíte křížkem toho kandidáta, který by vás měl ve školské radě zastupovat. Pokud by došlo k nedopatření a tato informace vám nějak unikla, je samozřejmě možné kontaktovat školu a přihlásit se jako další kandidát o práci ve školské radě, a to do 11. 12. 2020.

 

Hlasovací lístky vložíte do orazítkované obálky (také dostanete ze školy), obálku zalepíte a doručíte zpět do školy třídnímu učiteli (můžete je poslat po dětech), který je vloží do hlasovací urny, nebo je donesete osobně.

Termín obdržení hlasovacího lístku a obálky: 11. 12. nebo 14. 12. 2020

Termín odevzdání ve škole: po vánočních prázdninách 4. a 5. ledna 2021. Po celou dobu určenou k hlasování bude urna zapečetěná a uložená v kanceláři školy/v ředitelně.

 

Každé předání nebo přijetí hlasovacích lístků potvrdí učitelé prostřednictvím žákovské knížky.

 

Na závěr posílám přání všeho dobrého a poděkování členům stávající školské rady.