Rekonstrukce školní kuchyně

Vážení zákonní zástupci,

jak už víte, proběhne letos v létě s vysokou pravděpodobností (téměř s jistotou) celková rekonstrukce školní kuchyně. Tato rekonstrukce je pro provozování kuchyně v příštích letech zcela nezbytná. Jsme velmi rádi, že k modernizaci kuchyně konečně dojde, ale situace s sebou přinese mnoho problémů a omezení.

 

Rekonstrukce bude zahájena 1. 6. 2023. Posledním dnem fungování kuchyně je středa 31.5. 2023.0od čtvrtka bude prostor kuchyně předán stavební firmě.

 

S ohledem na dlouhodobé plánování této rekonstrukce jsme nevyčerpali ani jeden den ředitelského volna (obecně je čerpáme zcela minimálně). Po dohodě se zřizovatelem ho letos použijeme v posledních dnech školního vyučování. To bude ukončeno v pátek 23. 6. 2023. Chápeme, že hlavně pro rodiče malých dětí je to komplikace. Nabízíme tedy, že v posledním týdnu zajistíme provoz školní družiny. Nebudeme ale schopni zajistit obědy, provoz bude z tohoto důvodu pravděpodobně mírně časově omezen. Potřebujeme co nejdříve vědět, kolik žáků 1.- 4. ročníku by za těchto podmínek družinu navštěvovalo.

 

Se zřizovatelem hledáme možnosti, jak zajistit žákům na červen náhradní stravování (od 1. 6. do 23. 6. se jedná o 17 stravovacích dnů) ve spolupráci s jinými školami. Pravděpodobně budou naši žáci docházet do jejich školních jídelen (i my jsme v minulosti tuto službu jiným školám zajišťovali). Potřebujeme znát pokud možno přesný počet žáků, kteří se budou takto stravovat, protože si uvědomujeme, že může nastat možnost, že někteří žáci budou zřejmě na červen ze stravování odhlášeni.

 

Víme, že je to komplikace, ale tato jídelna funguje bez rekonstrukce téměř 50 let.  Letošní oprava je naprosto nezbytná. Žádáme Vás tedy o pomoc a toleranci, nová kuchyně se určitě pozitivně promítne i do pohody Vašich dětí.


Pro zajištění provozu Vás žádáme o odpověď na následující otázky. Děkujeme za pochopení a rychlou zpětnou vazbu. („Návratka byla rozdána žákům“)

 

Jméno zákonného zástupce:

Jméno žáka, třída:

Bude Vaše dítě (žák 1.- 4. ročníku) navštěvovat v době čerpání ředitelského volna (26. 6.-30. 6. 2023) školní družinu i bez zajištění oběda v rámci školního stravování?           ano               ne

 

Bude Vaše dítě přihlášeno od 1. 6. 2023 do 23. 6. 2023 k odběru oběda poskytovaného formou náhradního stravování na jiné škole?                                                           ano               ne 

                                                                                                   

                                                                                                   Podpis zákonného zástupce