„Vařili“ jsme ve slohu…

Že nemusí být slohový útvar POPIS PRACOVNÍHO POSTUP těžký, jsme se přesvědčili v hodinách slohu v VII. A. O naší třídě je známo, že jsme gurmáni a rádi zkoušíme něco nového, dobrého na jazyk. Často doma bereme do rukou vařečky a kastroly, abychom si uvařili nějakou dobrotu, vyzkoušeli nový recept, třeba ten, co jsme viděli v televizi, nebo jsme si jej našli na internetu. Proč? Protože nás to baví… A hodina slohu byla ideální k tomu, abychom se o své nápady z kuchyně podělili mezi sebou. Nápad byl tady, vytvoříme KUCHAŘKU VII. A s těmi nejbáječnějšími recepty od srdce. Povedla se? Přesvědčte se sami… Vaříte stejně rádi jako my a chcete se inspirovat? Přijďte do naší třídy, kuchařka je pro vás u nás kdykoli k nahlédnutí 😊.

 

 

„Můj recept je BEBE buchta. Mám ho ze všech nejraději. Peču ji skoro každý měsíc, chutná mně i rodičům.“ (Klárka Schusková)

 

 

„Já jsem si vybrala BROWNIES, protože ho pečeme každou sobotu, je to náš nejoblíbenější moučník. Přišla jsem na něj tak, že jsem recept viděla na internetu, od té doby je to nej dobrota.“ (Nikol Svobodová)

 

 

„Bagetu s vejcem vařím každou středu, je to tradice. Je to něco, co jsem vymyslel sám z hlavy. Od té doby máme pravidelné středeční večeře.“ (Michal Blecha)

 

 

„Krupice se skořicí. Tento recept jsem si vybral z toho důvodu, že mi moc chutná.

 

Je lehký na přípravu. Vařím ho každý týden. A inspirovala mě moje babička.“

 

 (Lukáš Tichý)