Cambridge zkoušky na naší škole

Je pondělí 13. 6. a naši žáci, kteří mají rádi angličtinu, skládají mezinárodně uznávanou zkoušku z anglického jazyka Cambridge English (Young Learners English Test na úrovni Starters, Mover a Flyers, a pak dále zkoušky na úrovni KET a PET). Na zkoušky se připravovali v průběhu celého školního roku a i když je 13., není to pátek a věříme, že naším žákům tato třináctka přinese krásné výsledky.

 

 

Certifikáty Cambridge English jsou všeobecně uznávány na celém světě, a tím dávají svým držitelům nové možnosti. Zkoušky jsou strukturovány tak, aby žáky motivovaly k učení angličtiny. Školy po celém světě pomocí těchto zkoušek motivují děti ke studiu angličtiny a ukazují rodičům pokrok, kterého jejich děti dosahují. Zkouška tak poskytuje spolehlivé a jednotné měřítko pro hodnocení poslechu, ústního projevu, čtení a psaní.

 

Po absolvování všech částí testu získává dítě mezinárodní certifikát, který potvrzuje jazykové znalosti a má celoživotní platnost.

 

 

Naše škola v rámci Cambridge zkoušek spolupracuje s ostravskou jazykovou školou „Hello“. Tato jazyková škola je řádným a certifikovaným členem Asociace jazykových škol (AJŠ) a je tedy vázána být v souladu s legislativními předpisy a Kodexem kvality AJŠ.

 

 

Věříme, že se všem našim žákům dařilo a zkoušky úspěšně složili. Na celkové zhodnocení od anglických kolegů si ale počkáme až do září.