Zachraňme anglické Velikonoce

Spolupráce Jedničky s mateřskými školami

Název projektu: Úspěch zaručen! – Zachraňme anglické Velikonoce

 

Je čtvrtek 7. 4. ráno a králičci Bunny a Hopík čekají na děti z Mateřské školy Smetanova, Bruntál, zda by jim pomohly zachránit anglické Velikonoce. Náš Hopík totiž cestou za Bunnym do Anglie poztrácel kouzelná vajíčka, která si zde Bunny zapomněl, a nemohl je najít. Bez kouzelných vajíček by nemohly začít v Anglii Velikonoce a anglické děti by nenašly žádné Bunnyho čokoládové vajíčko.

 

S dětmi z mateřské školky jsme jeho ztracená kouzelná vajíčka našli a užili si při tom spoustu srandy a hravého učení. Bunny nás při tom naučil některá velikonoční anglická slovíčka, Hopík ukázal, jaké hry a soutěže mají v období Velikonoc děti v Anglii, a naše děti jim na oplátku přednesly české velikonoční písničky a říkanky. Závěrem Bunny vykouzlil svá čokoládová vajíčka i pro nás, aby i naše děti zažily nefalšované anglické velikonoční hledání, to vše z radosti za to, že mohl být s námi.

 

Ještě jednou Vám, děti, děkujeme za záchranu anglických Velikonoc a těšíme se na další hrátky s Vámi, řekli Hopík & Bunny.

 

A my zároveň tímto děkujeme za podporu MAS Hrubý Jeseník, z.s., díky níž jsme mohli setkání s Bunnym a Hopíkem obohatit o didaktické pomůcky a malé dárky pro budoucí prvňáčky.