BOJOVNÍK VOJTA SE PO RAKOVINĚ UČÍ ZNOVU CHODIT

Milí kamarádi, spolužáci, učitelé, zaměstnanci školy, vážení rodiče!

Jsem moc rád, že vás mohu pozdravit a přivítat v novém školním roce. Že jsme se opět ve zdraví sešli na naší Jedničce.

Ne všichni ale mají to štěstí, že zasedli prvního září do školní lavice. Náš bývalý spolužák Vojta prodělal vážnou nemoc, která ho upoutala na invalidní vozík. Aby se po složitých operacích mohl vrátit zpět do normálního života, je potřeba nejen spousta sil a odhodlání, ale také finančních prostředků, díky nimž se ve svém snažení posune zase o kousek dál. Potřebuje rehabilitační pomůcky, speciální chodítko, lehátko i lázeňskou péči.

Celý Vojtův příběh si můžete přečíst i na facebooku (https://www.facebook.com/1zsbr/posts/248428817285885)

Velmi oceníme, když svým finančním příspěvkem splníte alespoň část snu dospívajícího chlapce, který se chce znovu vrátit do školní lavice a žít úplně normální život.

Sbírka proběhne na naší škole ve středu 8. září 2021 v jednotlivých třídách. Pokud nestihnete v tomto termínu, můžete zaslat peníze na účet sbírky, odkaz je uveden níže.

 

https://www.znesnaze21.cz/sbirka/bojovnik-vojta-se-po-rakovine-uci-znovu-chodit?fbclid=IwAR1iUUMdAclGmNlXO56Gx-fl_H420J5ib18vEgW4m2k7PThLmiRkzfYk3jA

 

Všem vám moc děkuji za solidaritu a podporu, kterou jistě projevíte. Nikdy totiž nevíte, jestli někdy nebudete také pomoc potřebovat…

Jste prostě jedničky z Jedničky!

Ahoj!

Davča, spolužák z bývalé IX. A