HELLO TÁBORY – LÉTO 2021

Vážení rodiče, milí účastníci Hello táborů, 

byť podle kalendáře kraluje paní zima a střídavě tomu odpovídá i počasí a příděl sněhu, v Hello poslední měsíc intenzivně žijeme létem a přípravou táborů. 

Věříme, že bude z čeho vybírat:

  • rozšířili jsme počet lokalit příměstských táborů s angličtinou (kromě tradičního týdne v Porubě, letos i v Jazykové škole v Mariánských Horách, ale taky v Opavě, Novém Jičíně a Bruntále) 
  • přidali jsme jazykově zaměřené týdny  (kromě oblíbeného konverzačně zaměřeného Týdne s rodilým mluvčím, letos nově týden „Get ready“ pro ty, kteří potřebují oprášit a doplnit znalosti z angličtiny, nebo intenzivní „Týden s Cambridge, zaměřený na získání certifikátu)
  • pro ty, kterým už bylo 15 a chtějí o prázdninách zapracovat na své angličtině a bavit se ve společnosti vrstevníků připravujeme jazykový pobyt na Čeladné 
  • ​a všechny netrpělivé agenty a agentky K.I.D.S. samozřejmě nezklameme a zahajujeme nábor na legendární pobytový tábor 
    Mission X, který se odehraje v utajení na nové základně v Prostřední Bečvě.     

Přehled všech aktivit na léto 2021 najdete na webu pod tímto proklikem TÁBORY A KURZY – LÉTO 2021 
 

Tak vybírejte a s přihlašováním moc neotálejte! Pokud se obáváte, že letní sezóna a konání táborů je ještě nejisté, chceme vás ujistit, že v případě nepříznivé epidemické situace a nemožnosti konání táborů z důvodů vládních nařízení, budeme samozřejmě vracet celou uhrazenou částku.

 

A ještě praktická poznámka k samotnému přihlašování a platbám. Pro větší pohodlí a přehlednost můžete všechny tábory a jazykové kurzy objednat na našem webu (přes ID pro přihlášení uvedené v přehledu u každé akce) a také zaplatit kartou nebo převodem. Pokud budete hradit pouze zálohu ve výši 1000Kč – využijte prosím platbu převodem a pod obdrženým variabilním symbolem zašlete pouze zálohu 1000Kč a následně doplatek v příslušné výši (opět se stejným VS). Kartou lze hradit pouze celou částku najednou. 

 

Těšíme se na společné zážitky. 

Za prázdninový tým Hello