NEJNOVĚJŠÍ INFORMACE

Od 14. 10. 2020 se zakazuje osobní přítomnosti žáků na základním vzdělávání v základní škole. To znamená, že minulá opatření se ruší po dvou dnech. Ve středu nemohou přijít do školy ani žáci 1. stupně, ani polovina tříd stupně druhého.

 

Pro všechny žáky bude zajištěna distanční výuka. Na tento týden obdrželi (obdrží) práci přímo ve škole, na příští týden tak, jak jste byli zvyklí na jaře.

 

Máme vypracovaný zcela nový systém zadávání a zpětného přijímání práce, ale vzhledem ke kompletnímu uzavření škol jsme neměli dost času zapojit do něj všechny žáky školy. Proto se pro příští týden ještě vrátíme k výuce na dálku, kterou umíte využívat. Zadání práce tedy najdete jako obvykle na našich stránkách – Výuka na dálku. Na rozdíl od předchozího období žáci nebudou posílat vypracované materiály elektronicky učitelům, ale donesou je s sebou fyzicky v listinné podobě do školy ihned po podzimních prázdninách 2. listopadu.

 

Pokud se po prázdninách bude situace s distanční výukou znovu opakovat, budeme využívat nový systém, který umožní odesílání materiálů rovnou vyučujícímu, odpadne tedy ne zcela funkční ofocování a posílání nečitelných textů prostřednictvím mobilních telefonů.

 

Vzhledem k tomu, že žáci mají zakázánu osobní přítomnost ve škole, nebude jim poskytováno ani školní stravování.

 

Všichni vyučující vám budou celou dobu k dispozici na emailech, na pevných linkách školy nebo na soukromých mobilních telefonech, pokud vám svá čísla předali.

 

Je nám to vše upřímně líto, ale nic s tím nedokážeme udělat.