Naše „šablonové“ plány

Od 1. února jsme zahájili činnost dalších doučování a klubů financovaných z tzv. šablon.za poslední dvě pololetí jsme mimo jiné zvládli 17 doučovacích skupin, tři čtenářské kluby a čtyři kluby matematické logiky a deskových her. Nyní jsme rozjeli činnost dalších matematických a čtenářských klubů a hlavně dalších 9 doučovacích skupin.

Kluby opět povedou paní učitelky Henčová, Horáková, Vroblová a pan učitel Vyleťal. Doučovací skupiny budou pracovat pod vedením paní učitelky Bezděkové, Daňkové, Helískové, Henčové, Javůrkové, Klívarové, Rubíčkové a Zpěvákové a pana učitele Vyleťala. Bohužel zájemců z řad žáků i učitelů je mnohem více, než můžeme prostřednictvím šablon uspokojit.

Proto jsme se rozhodli, že se pokusíme v tomto pololetí splnit všechny další zbývající aktivity (různá školení, kurzy apod.), abychom celý blok šablon 2018 ukončili o půl roku dřív, než bylo původně plánováno, tedy do konce tohoto školního roku, abychom od září mohli zahájit nové Šablony 2020 a mohli začít organizovat další kluby a doučovací skupiny.

Je to docela oříšek, poměrně náročný úkol, ale budeme snažit. Máme radost, že žáci chtějí na sobě pracovat, že se chtějí zlepšovat, nechceme tuto pozitivní příležitost nechat jen tak odplynout.