Slavnostní předávání certifikátů Cambridge English

V pátek 9. září převzali ti žáci Základní školy Bruntál, Jesenická 10, kteří se v loňském roce účastnili přípravného kurzu ke zkouškám Cambridge English a přihlásili se k závěrečným testům, své certifikáty Cambridge English za úspěšné složení této mezinárodně uznávané jazykové zkoušky.

 

 

Žáci skládali zkoušku již v červnu, nyní jim za účasti učitelů, spolužáků, vedení školy a také za účasti zástupkyně Jazykové školy Hello, která je akreditovaným centrem pro Cambridge English zkoušky z angličtiny, byly certifikáty za jejich úspěšné výkony slavnostně předány.

 

 

Naši žáci poprvé skládali zkoušky v úrovni YLE Starters. Další kolo testů Cambridge English proběhne na naší škole už na jaře, přičemž přípravné kurzy na úroveň YLE Starters a Movers pro tento školní rok budou spuštěny už na konci září. Podejte proto svoji přihlášku včas.

 

 

 

Ještě jednou gratulujeme všem žákům, kteří se na tyto zkoušky v přípravných kurzech vloni řádně a usilovně připravovali a přejeme jim mnoho úspěchů při zdolávání dalších, vyšších úrovní.