Ohlédnutí za lyžařskou a snowboardovou sezónou 2019

Žáci naší školy se účastnili v zimním období (21. 2. a 14. 3.) dvou závodů v točivých disciplínách. Slalom na lyžích nebo snowboardu jim nedělal problém a získali spoustu pěkných umístění, ať už v Karlově na sjezdovce Myšák nebo v Andělské Hoře na Annabergu. Sportovní události se účastnily děti ve věku od třetí až po devátou třídu. Sjezdová trať na Myšáku byla opravdu rychlá a tvrdá, proto se umístění našich žáků počítá dvojnásob. Nejlépe si s nástrahami tratě poradili tito žáci a žákyně:

 

Gabriela Horáčková (1. místo slalom lyže i snowboard-Myšák), Natálie Oslejová (1. místo – Annaberg slalom snowboard), Podrazil Zdeněk (1. místo slalom lyže – Myšák), Adrian Cejnek (2. místo slalom lyže – Myšák), Marie Kučerová (2. místo – slalom lyže i snowboard – Myšák), Skarabellová Eliška (2. místo – slalom SNB – Myšák), Němec Šimon (3. místo slalom lyže – Myšák), Hrbáčová Magdaléna (3. místo slalom lyže – Myšák), David Štulrajtr (3. místo slalom lyže – Annaberg),  Reznerová Markéta (4. místo – SNB – Myšák).  

 

Děkujeme i všem těm, kteří se nedostali na pódium. Velké poděkování patří našemu školnímu spolku ZŠ Bruntál, Jesenická za podporu, za financování dopravy na místo konání akce a také kauce na tikety do turniketů vleku. Dále děkujeme za skvělou organizaci Bc. Martině Brachtlové ze ZŠ a MŠ Karlovice, TC Praděd Malá Morávka a MSkraji za podporu a především organizaci Ski Myšák aréna Karlov pod Pradědem.