Mladý úspěšný spisovatel Jakub Pachol u nás v klubu na Jesenické

Pánové a dámy, usaďte se, začínáme!

 

Právě dnes, ve středu 24. 4. 2019, se totiž koná mimořádné klubové setkání, na kterém přivítáme mladého spisovatele Jakuba Pachola. Všichni jsme natěšení, kromě klubových dětí přichází také pozvaní spolužáci a odborná veřejnost z řad pedagogů i rodičů.

 

Pan Pachol je velmi sympatický a empatický, dobře se nám s ním povídalo. Dozvěděli jsme se, jak začal psát knihy, co ho vedlo ke psaní. Nejen příznivci THE UNITY si přišli na své. Řešili jsme zhmotněný strach, stroj na extrakce vzpomínek, noční můry, silenciovou chodbu, která vede do sektoru Beta a rozloží na atomy         a poté zneškodní všechny nežádoucí bytosti. Jeho knihy SELECTED a ANIMORF jsou plné superhrdinů a robotických stopařů, kteří dopomáhají dodávání energie. Vystupují zde také stvoření ze snů zabíjející vlastní rodinu. Poznatků a informací je daleko víc, a proto si budeme muset přečíst jeho knihy, abychom byli lépe v obraze.

 

Pan Pachol je také vynikající hudebník, ke svým knihám si vytváří vlastní hudební upoutávky, kromě toho také spolupracuje s různými hudebními tělesy – hraje na klavír. Jeho hudební mistrovství jsme také měli možnost vyslechnout.

 

A co nás potěšilo úplně nejvíc? Pro každého z nás měl svou knihu s podpisem jako dárek. Paráda!

 

Ze zajímavého a příjemného setkání jsme byli úplně nadšeni a doufáme, že se v budoucnu naše cesty ještě setkají.

 

 

Vendula Kosová a Nella Zahrádková