Třída VI. B - 5 soutěžních knih - 2 měsíce intenzivního čtení…

SOUBOJ ČTENÁŘŮ… Je dobojováno!

Dne 16. dubna 2018 se konalo další online kolo soutěže Souboj čtenářů, kterou pořádá Svět knihy v rámci kampaně na podporu četby knih Rosteme s knihou.

 

105 šestých tříd z celé České republiky netrpělivě čekalo dopoledne ve svých počítačových učebnách, aby změřilo své síly s ostatními. Napětí rostlo, nervozita také. Je 10:00 hodin, na monitorech se objevují první záludné otázky, otázky, které měly prověřit, jak soutěžící porozuměli textu a jak znají obsahy určených knih. Čas je neúprosný, 30 minut, vyhrazených pro soutěž, se pomaličku blíží ke konci, Anežka – zapisovatelka píše, co jí síly stačí. Konec! Je dobojováno!

 

Napětí spadlo, avšak za týden se opět vrátí. Čekání na výsledky je nekonečné! Už jsou tady! 32. místo ze 105! Jsme šťastní, oslavujeme!

 

32. místoZŠ Bruntál, Jesenická 1052,522:52

 

Velké poděkování patří všem, kdo nás ve dvouměsíčním čtení podporovali – rodičům, sourozencům, kamarádům! A v neposlední řadě škole – učitelům a spolužákům! (VI. B)

 

Mé osobní velké DĚKUJI patří třídě VI. B, která se do soutěže zapojila, vedení školy za možnost zúčastnit se, paní učitelce Henčové za spolupráci a cenné rady. (Mgr. Pavlína Daňková)

 

http://www.rostemesknihou.cz/souboj-ctenaru-2018-vysledky-online-kola-a-finaliste-aa3500/