Kurz English Focus – angličtina s rodilým mluvčím

V termínu od 8.4. – 12.4. 2019 probíhal již druhým rokem na naší škole kurz angličtiny s rodilým mluvčím pro mladší žáky 4. a 5. tříd. Dokonale a profesionálně připravený kurz vedl lektor Noah Krause, který si během chvilky získal srdce našich žáků. Všichni byli z netradiční výuky přímo nadšeni. Hodiny byly plné her, kvízů, komunikačních a pohybových aktivit, pomocí nichž si žáci snadno a lehce rozvíjeli své vyjadřovací schopnosti a, aniž by si to uvědomovali, učili se trošku jinak.

 

 

Do kurzu se přihlásilo 60 žáků. Po ukončení kurzu obdržel každý z účastníků Certifikát o absolvování kurzu.

 

 

Tento týdenní intenzivní kurz anglického jazyka s rodilým mluvčím, většinou s Britem nebo Američanem, poskytuje žákům zážitek z interakce pouze v angličtině a dokazuje jim, že přes možné počáteční obavy či ostych umějí lektorovi sdělit, co chtějí nebo potřebují. Tento kurz žákům přináší pocit úspěchu a hrdosti, že se zvládnou domluvit v cizím jazyce. Účastníci se nejen naučí nová slovíčka, nové fráze a prostřednictvím her a konverzačních aktivit si hlouběji osvojí anglickou gramatiku, ale především získají motivaci pro další zdokonalování se v angličtině a odbourají ostych z mluvení, což je snad největší přidaná hodnota těchto kurzů.

 

 

Celý kurz hodnotíme velmi pozitivně a děkujeme společnosti English Focus s.r.o. za možnost doplnit naši běžnou výuku anglického jazyka o kontakt s rodilým mluvčím.