Minivolejbalový turnaj v Krnově

V neděli  13. ledna  se naši nejmladší volejbalisté zúčastnili dalšího minivolejbalového turnaje v Krnově. Turnaje se zúčastnilo 21 družstev, které byly rozděleny do tří výkonnostních skupin.

 

Ve skupině A- velmi pokročilí – nás reprezentovalo jedno družstvo ve složení Jakub Křivánek, Zuzana Gronkowiecová a Veronika Duhajská. Ve velké konkurenci nejlepších hráčů našeho kraje si vybojovali krásné 6. místo.

 

Ve skupině B – středně pokročilí – nás reprezentovaly Ester Škultéty a Michaela Lysková. Tyto naše velké naděje bruntálského volejbalu skupinu vyhrály a udržely si tak místo v první desítce nejlepších hráčů letošního ročníku minivolejbalové ligy.

 

Ve skupině C – začátečníci – naši mladí volejbalisté získali hned 2 medaile. Na prvním místě se umístilo družstvo ve složení Adéla Tomanová, Markéta Reznerová a Adéla Mikulová, na druhém místě se umístili Daniel Glacner a Filip Repper.

 

Všem našim reprezentantům gratulujeme a společně se Spolkem přátel ZŠ Bruntál, Jesenická, který činnost našich volejbalistů podporuje, se těšíme na další jejich úspěchy.