Červen v družině

Měsíc červen je nenávratně pryč, a my můžeme zrekapitulovat činnosti, které se nám během tohoto měsíce podařily.

 

V první řadě jsme se celá družina zúčastnila ,, Olympiády v netradičních sportovních disciplínách“. Každý z dětí si mohl vybrat tu aktivitu, která mu byla blízká. Hod na cíl, chození na chůdách, šnečí závody, skákání žabek a opičí dráhu mohly absolvovat mladší i starší děti. Každá věková kategorie měla svá pravidla, a to taková, že soutěže mohl zvládnout každý z dětí.

 

Děti soutěžily jako divé, protože nejen radost z pohybu a zdravá soutěživost je hnala k nejlepším výsledkům, ale i fakt, že všichni vítězové dostali opravdové medaile a diplomy.

 

Při slavnostním vyhlášení stoupali na stupně vítězů jen ti nejlepší. Všichni ostatní soutěžící si mohli pochutnat na sladké odměně.

 

Jak už to bývá, koncem každého školního roku se loučíme se čtvrťáky. Letos nás překvapili moc pěkným vystoupením, které si připravili se svou paní vychovatelkou. A nejen tím. Každá paní vychovatelka dostala růži a přáníčko. Moc jim všem děkujeme. Také jsme se s nimi malým dárečkem a přáním všeho dobrého rozloučili.  Zavzpomínali jsme si s nimi na příhody v družině, které se během těch čtyř let udály. Rychle to uteklo. Bylo to krásné a dojemné. Při vzpomínkách i slzička ukápla.

 

Červen byl měsícem loučení a zároveň měsícem plným očekávání a nových nadějí.

 

 Jak dopadne vysvědčení? Co nám přinesou prázdniny? Určitě to dopadne jak má.

 

Každý dostane to, co si zasloužil, a prázdniny dopadnou všem na jedničku. Budou určitě plné sluníčka, odpočinku a nových zážitků.

 

A takové prázdniny vám přejeme i my, všichni z družiny.