Volejbalisté přivezli letos opět medaile

V neděli 20. května se v Krnově uskutečnilo poslední 6. kolo volejbalové ligy starších žáků našeho okresu.  Mezi deseti účastníky turnaje nechybělo ani družstvo reprezentující ZŠ Bruntál, Jesenická 10. V průběžném pořadí celého ročníku patřilo před turnajem našemu družstvu 3. místo a vzhledem k oslabené sestavě bylo cílem toto umístění udržet a odvézt si bronzové medaile alespoň za celkové umístění. A jak to celé dopadlo?

Vstup do turnaje se našim hráčům a hráčkám vůbec nepodařil. V úvodním utkání prohráli s družstvem Osoblahy 2:0, ve druhém pouze remizovali s VO Slezská Orlice Krnov 1:1. Po remíze s TJ Krnov i s družstvem z Rýmařova se postupem mezi nejlepší  4 družstva turnaje museli rozloučit.

S ohledem na umístění ostatních družstev na turnaji naše 5. místo na turnaji v Krnově na celkově 3. místo ve volejbalové lize stačilo a družstvo ze ZŠ Bruntál, Jesenická 10 si bronzové medaile domů dovezlo. Velké poděkování patří nejen hráčům, ale taky trenérům a Spolku přátel ZŠ Bruntál, který podporuje volejbalisty finančně.

Závěrečná tabulka Okresní volejbalové ligy starších žáků 2017/2018

 

  1. TJ Slezan Osoblaha                          54 b
  2. ZŠ Vrbno pod Pradědem                  48 b
  3. ZŠ Bruntál, Jesenická 10                   36 b
  4. TJ Krnov B                                        34 b
  5. TJ Krnov A                                        26 b
  6. VO Slezská Orlice Krnov                  25 b
  7. ZŠ Krnov Žižkova                              17 b
  8. SKP Bruntál                                      16 b
  9. Volejbal Rýmařov                              13 b