Volejbalová liga pokračuje

V neděli 14. ledna se uskutečnilo na dvou místech našeho okresu 3. kolo okresní volejbalové ligy starších žáků. Tohoto kola ligy se zúčastnilo všech 9 družstev. Pět nejlepších odehrálo svůj turnaj v Krnově na ZŠ Žižkova a 4 zbývající v Krnově na ZŠ Smetanův okruh. Na obou turnajích mělo město Bruntál svá zastoupení.  V elitní skupině A si zahrálo družstvo ZŠ Bruntál, Jesenická 10. Naši hráči podali skvělý výkon a po zásluze se opět řadili mezi 3 nejlepší družstva našeho okresu. Kromě těsné porážky v utkání s  družstvem Osoblahy a remízy s hráči z Vrbna všechna svá ostatní utkání vyhráli a obsadili trochu nešťastně 3. místo. I tak je ale tento výsledek nutno považovat za velký úspěch.

Družstvo SKP Bruntál si vedlo na turnaji kategorie B také skvěle. Turnaj vyhrálo a zajistilo si tak postup mezi nejlepších 5 družstev našeho okresu. Obě družstva se tak budou moci utkat společně s družstvem z Osoblahy, Vrbna a Tj Krnov na turnaji v domácím prostředí dne 10. února. Tento turnaj se uskuteční za podpory Spolku přátel ZŠ Bruntál Jesenická 10 a města Bruntál.

Výsledky po 3. kole Okresní volejbalové ligy

  1. TJ Slezan Osoblaha   27 b
  2. ZŠ Vrbno pod Pradědem   24 b
  3. ZŠ Bruntál, Jesenická 10 21 b
  4. TJ Krnov A   14 b
  5. VO Slezská Orlice Krnov 14 b
  6. TJ Krnov B 1 3 b
  7. ZŠ Krnov Žižkova  10 b
  8. SKP Bruntál    8 b
  9. Volejbal Rýmařov   3 b

Družstvo ZŠ Bruntál, Jesenická 10 : Veronika Duhajská, Hana Kotlárová, Michaela Lysková,  Julie Vaculíková, Nela Brázdilová, Terezka Brázdilová,  Lukáš Repper